Wildbreien.nl online!

Deze site geeft info over Wild breien oftewel knit graffiti, oftewel yarn bombing, en is een verzamelplaats voor wild-breiers én hun breisels!

Doe mee en maak de wereld een stukje vrolijker!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

33 Responses to Wildbreien.nl online!

 1. francine says:

  Joehoe! Leuk!

 2. Rieke says:

  Dit is echt een té leuk project;) Bij die foto’s… die bus,,, haha!

 3. Anne says:

  heey
  het is allemaal wel super leuk om te zien enzo maar is het niet een beetje suffig?

 4. Rieke says:

  idd miss dat breien wel een beetje suf klinkt maar wildbreien is echt vet leuk!!

 5. Ambrosia says:

  Mij lijkt dit echt geweldig om te doen! Mijn school is best leeg en koud, en ik heb vaak tussenuren, dus misschien kan ik het daar wel doen ;) Mijn moeder is vast wel bereid me te leren breien! Ambrosia wordt waarschijnlijk in dat geval mijn tag-naam, het betekent “de eeuwige” en lijkt best op m’n echte naam :P

  • francine says:

   Wauw, mooie schuilnaam: Ambrosia! Goed idee om het op school te gaan doen. Wie weet steek je andere kinderen wel aan! Misschien kan je er op school een project van maken!
   Maak foto’s als het zover is! Ik zet ze op deze site, zodat iedereen ze kan zien en ze andere mensen kunnen inspireren!

   Veel groetjes van Francine

   • Phoebe says:

    Hey!
    Leuk, dat wildbreien, maar wat is nu precies het verschil tussen “gewoon” breien en wildbreien? Ik ben nu beenwarmers aan het breien, maar is dat nu “gewoon ” breien omdat het niet is om dingen mee op te pimpen (behalve dan dat ik mezelf er mee oppimp)?
    Ik hoop echt op antwoord, want ik vraag het me serieus af!
    Xjes,
    Phoebe

    • francine says:

     Hoe het heet maakt eigenlijk niet uit. Wild breien is gek, vrolijk, met veel kleur en fantasie.
     Als je jezelf oppimpt met mooie beenwarmers maak jij de wereld vrolijker en kleurrijker. Wandelende street art:)
     En dat is de bedoeling van wild breien!
     Ik ben heel benieuwd! Stuur een foto als het af is! Ik zet ‘m op deze site!

   • Ambrosia says:

    dankje, maar de congierge zal het niet leuk vinden ;) . de een is nogal snel boos, van de andere weet ik niet hoe ie zal reageren. We zullen zien :)

 6. Roos says:

  Echt gaaf, ik ga zeker weten meedoen aan het project in Artis!

 7. nyny says:

  onze school is ook erug saai
  ik ga aan onze mentor vragen of we een project mogen doen
  vrolijk de school op!!!

 8. Yoo says:

  Heeeeey Francine,
  Zuperrr leuk project mijn zusje vind het ook zuperrr cool.
  Xx Y.

 9. Yoo says:

  Heeeeey Francine,
  Zuperrr leuk project! Mijn zusje vind het ook zuperrr leuk!
  Xx Y.

 10. liska says:

  geweldig! ik doe mee! mag ik je helpen bijvoorbeeld met door een facebook pagina te maken? kunnen we foto’s en fans verzamelen!

 11. Anna Maas-Dokter says:

  Dag Francine!
  Wat een geweldige actie! Ik doe mee! Ik ga snel mijn breipennen zoeken!

  Liebe Grüße
  Anna

 12. Sjarlala says:

  Wow, Francine! Wat een supercool idee! Wij hebben niet zoveel verschillende kleuren/soorten wol, dus ga ik wat van mijn oma lenen, die is ook brei-verslaafd! :P Wat vind u van de naam: ‘Sjarlala’? In het echt heet ik Charlotte, maar ik vind Sjarlala gewoon leuk klinken!! Ik ga er ook aan helpen de wereld vrolijker te maken, ik ben nu bezig met een ‘jasje’ voor de stang van mijn fiets :) .
  XXXjes Sjarlala
  PS. Uw blad is supergaaf!

 13. catooo says:

  Ik ga zeker mee doen aan wildbreien!
  het is gewoon super gaaf! Zo maken we de wereld een stuk mooier!

 14. elise says:

  ik vind het echt een suuuuuper leuk idd!!!!
  ben nu bezig met een jasje voor een lantaarpaal!:D
  Xxxelise

 15. Juqon says:

  Wauw ziet er super gezellig uit!
  Vrolijk…
  xXx Juqon

 16. Tamara says:

  hallo,

  leuke actie! ik stuur al wat in, maar
  wil ook Arthur Japin wel breiles geven!
  ‘n bijzondere man en hij schrijft prachtig.

  groet,
  Tamara

 17. Anouk says:

  Wow! Dit is echt een super idee!
  Ik zag de foto’s, en ik dacht, dat wordt m’n nieuwe hobby :P
  Echt cool!
  Mensen die dit niet leuk vinden zijn gek ;)
  hahah..

  xx

 18. Ambrosia says:

  Kijk uit voor breisels in en om het Erasmiaans Gymnasium!!!

 19. juffie says:

  Mijn moeder mailde me over wild breien: is dat niet iets om over te bloggen vroeg ze zich af. Ze heeft gelijk: erg leuk! Nu zoek ik foto’s erbij die ik mag gebruiken, met bronvermelding. Wie o wie?
  Dank!

  • francine says:

   Voor een niet commerciële blog mag je volgens mij gewoon foto’s van het internet gebruiken, idd met bronvermelding, als dat kan. Ook van mijn site.
   Groetjes, Francine

 20. beppie says:

  Ben afgelopen woensdag naar het wild breien geweest, superleuke middag en wat een ideeen! Ga de volgende week zeker weer en ben hèèl benieuwd hoe het er straks uit gaat zien? Leuk initiatief Francine. Ik ken jouw boekjes van lena lijstjes, ben zelf ook zo’n lijstjesmens. Ben wat ouder en een dagboekschrijfster. Dus geen teenerboekjes om te lezen voor mij hoewel ik kinderboeken best heel leuk vind. Wanneer ga jij voorlezen?
  gr.beppie

 21. Doosje says:

  Hoi,
  Ik vind wild breien echt superleuk! ik heb al een jas voor mijn deurklink gemaakt en ik ben nu bezig met een jas voor een lantaarnpaal! het is zo leuk en mijn schuilnaam is Doosje geworden ( in het echt heet ik rosan ) hoe moet ik foto’s sturen?
  Xjes

 22. Jipje says:

  sorry hoor ma wat is wild breie eigelijk?? groetjes jip

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>