Nieuws…

Het nieuwe Hoe overleef ik… tijdschrift is uit!

Met een uitgebreid artikel over Wild breien!


In het tijdschrift staat dat (alleen) kinderen van groep 7 en 8 mee mogen doen aan de Artis wildbrei-workshops, maar dat is een foutje. Kinderen vanaf 9 jaar mogen meedoen! (en als je een brei-wondertje van 7 of 8 jaar bent, mag je natuurlijk ook meebreien!)

De eerste schoolklas heeft zich al opgegeven!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Nieuws…

  1. Yara says:

    Waar kun je je opgeven?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>