Wildbrei nieuws

* Het wildbreiboek vordert gestaag. Het wordt superleuk!

* De aanmeldingen stromen nog steeds binnen! (maar er is nog plaats)

* Anne Claire Petit doet mee! Ze gaat iets heel bijzonders maken (haken) in Artis.

www.anneclairepetit.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Wildbrei nieuws

  1. Mary Sanstra says:

    wat geweldig! Als ik nog voor de klas (MAVO/Huishoudschool) stond, zou ik zeker meedoen met de leerlingen! Ik herinner me dat we eens ergens op de Veluwe aan de wandel waren en we her en der gebreide en/of gehaakte paddestoelen tegen kwamen, gewoon zomaar ergens in de natuur!! Dat vond ik ook zo ontzettend leuk! Er zijn mensen die daar de lol niet van inzien, maar ik vind het fantastisch, in figuurlijke en letterlijke betekenis.
    Als ik meer tijd zou hebben (en betere ogen), deed ik zó mee met jullie leuke initiatief! Heel veel succes!
    Groetjes van Mary

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>