Vakantie voorbij!

Het is even wennen terug te zijn in Nederland, na drie weken rondgelopen  te hebben onder een blauwe hemel in de zon, elke dag op teenslippers afgewisseld met bergschoenen, in steeds dezelfde oude korte broek en T-shirt.  Aaaargh! Die hemel hier! Eén grote, grauwe, deprimerende, natte wolk. Nog mazzel dat het niet koud is op het moment.  Door mijn vakantie was er dus weinig activiteit op de site. Maar dat gaat nu veranderen, want komende week is de eerste brei-bijeenkomst! Breiers van alle leeftijden uit het hele land komen a.s. woensdag naar Artis, om bij te dragen aan dit totaal Wilde Project. Wild is het ook omdat ik geen idee heb of we kunnen realiseren wat ik voor ogen heb. Vanochtend werd ik wakker met de gedachte: help, wat als het de 15e (plaatsen van de tags) en de 16e februari (opening tentoonstelling) regent/stormt/noodweer is? En gaat het logistiek wel allemaal lukken? Wat we nu op poten gezet hebben, is nog niet eerder gedaan. Maar dat is ook juist het spannende en het leuke eraan. En bovendien is dit koude, saaie, grijze kikkerland vrolijker, warmer en grappiger maken precies de bedoeling van wild breien. No fear!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>