Wilde breibaarden doorgedrongen in Japan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Wilde breibaarden doorgedrongen in Japan

 1. Ilona de Graaff says:

  Ik wil dit toch even kwijt/delen. Ik heb net een hele boze reactie gehad op mijn wildbrei-actie. Ik ben een volwassene en toch geschrokken van deze reactie. Niet iedereen hoeft het mooi of leuk te vinden, maar zoveel boosheid over een vrolijk stukje ‘roze met lussen’ in de wereld….Ik ben geschokt!!!

  • francine says:

   Hallo Ilona, wat was er precies gebeurd?
   Groetjes, Francine

   • Ilona de Graaff says:

    Mijn breisel hangt er enkele dagen maar was door de regen naar beneden gegleden dus ik hing het weer op zijn plek. Een mevrouw kwam naar buiten om te ‘vragen’ wat de bedoeling hiervan was, maar ipv mijn uitleg te horen begon ze te bozig te doen. Dat ze de zin er niet van in zag, dat ze zelf ook kon naaien en handwerken maar waarom dat dan buiten moest?
    Het bleek dat ze dit handwerken niet meer kan doen….dus waarschijnlijk is dit de reden achter haar boosheid, maar er was geen door te komen aan. Ook niet met empathisch meeleven dat dit heel vervelend voor haar was. Ze bleef boos!!!

    • francine says:

     Tja, dit soort dingen gebeuren. Niet iedereen ziet er helaas de humor van in. Jammer. Misschien kun je haar de site eens laten zien? Als ze niet meer boos is :P

  • ellen says:

   onze straat die zo opgeleukt was met het wildbreien van ilona,is door mensen die het niet mooi vonden,verplicht verwijderd. ik vond het zo vrolijk staan,vooral omdat de bomen er nu zo kleurloos uitzien. maar helaas,sommige mensen denken dat ze het voor het zeggen hebben en daar zijn mensen die al dat enorme werk en al die opgeleukte dingen zo bewonderden de dupe van geworden. nu is alles weer kaal,jammer voorschoten kan wel een opleukertje gebruiken. ilona ik vond het geweldig en je weet ik ben niet de enige.

 2. ellen says:

  ilona , weet je dat het breisel ook van de lantarenpaal is,die op het hoekje stond bij de fam.wassink? geen idee,wie dat gedaan heeft,maar dat is ook wel weer jammer.
  al het werk,wat je er aan hebt gehad en wat je door toedoen van een buurman niet meer kan doen ivm gebroken vingers,wordt het wel kaal in de buurt. ik ben ziek,maar wil jij mij eens mailen? ellenlaterveer@casema.nl ik ben voorlopig even bezig voor mijn kleinkinderen,maar wij gaan de brug straks helemaal opleuken.
  groetjes,ellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>