Wilde wol gezocht!

Door de enorme opkomst op de eerste breimiddag schieten we door onze wolvoorraad heen. Als je komt breien de volgende week, en je hebt ergens nog wat liggen, neem het mee!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Wilde wol gezocht!

 1. Miranda says:

  Ik heb een paar videobanden gedemonteerd en brei de tape samen met een gekleurde draad op naalden 10. Leuk effect, en een manier om van die bergen videobanden af te komen! (Zieke zoonlief zit nu banden uit elkaar te slopen! Zo lief!)

  • beppie says:

   heb je een foto van stukje breiwerk?

   • Miranda says:

    Ja, maar ik ben het snoertje kwijt (heb het hopelijk niet opgebreid!) om de foto’s van telefoon naar PC te zetten. Sorry! Maar je kan dit het beste verwerken op naalden 10 of 12. En je breit zeg maar met een dubbele draad (1videotape en 1 woldraadje voor de kleur). Geeft een leuk effect. Ook met een fluffie draad is het geweldig!

 2. Cynthia says:

  Van de week was ik op de ten Katemarkt (in Amsterdam) en heb de eigenaar van de wolwinkel/kraam gevraagd of hij niet wat bollen garen aan dit project wilde schenken. Hij heeft beloofd op de site rond te kijken, had er al iets over gehoord en vond het een heel leuk project…dus wie weet?
  Volg. week op de Albert Cuypmarkt zal ik bij Jan de Grote Kleinvakman ook eens over beginnen… je weet maar nooit!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>