Breien in Bloemendaal

Bewoners en medewerkers van Verzorgingshuis de Rijp in Bloemendaal zijn aan het (wild)breien geslagen! Nog nooit werd ik zo vrolijk van een rolstoel!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Breien in Bloemendaal

  1. Wat een prachtig begin van de lente. Het zonovergoten terras van De Rijp, 200 meter van mijn boekhandel, is compleet omgetoverd tot een groot kleurig geheel. Ik heb er een foto-serie van gemaakt: http://www.mijnalbum.nl/Album=QJW3H7PS
    Hopelijk gaat het ons lukken om straks iets dergelijks te organiseren rond de Letterenloop op zondag 5 juni.
    En met een beetje mazzel is de tuin van De Rijp dan nog steeds een plaatje. Het parcours van de hardlopende schrijvers, lezers en boekenvakkers voert langs De Rijp.

  2. P.S. Bovenstaande reactie kan verkeerd begrepen worden! Het wildbreien bij De Rijp is geheel en al bedacht en uitgevoerd door bewoners en medewerkers van De Rijp. Wij als boekhandel hebben enkel het geluk er vlak naast te werken. We genieten nog steeds van de vrolijke aanblik.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>