Oproep uit Leiden

Hallo Wild breiers,
Ook in Leiden is een groep al fanatiek bezig met wild breien! Vanuit een buitenwijk gaan we de binnenstad van Leiden veroveren met kleurrijke breisels. Einddoel is de Aalmarktbrug midden in het kloppend hart van het oude Leidse centrum. Hier willen we in september de hele brug inpakken in breisels. Hiermee vragen wij aandacht voor Het Glazen Huis in december en hopen we veel geld op te halen. Iedereen mag meedoen! Voor meer info: simone@morslevend.nl

Hier begint het...

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Oproep uit Leiden

  1. gkees says:

    Meer wildbreien in Leiden! Iemand heeft een warme sjaal gegeven aan burgermeester van der Werf (zijn standbeeld welteverstaan, in het naar hem genoemde park).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>