Wildbreivrijplaats in Friesland

Bessen en breien, een ongewone, maar lekkere & supergezonde combinatie! Hetty Kloosterman van (eko)fruitkwekerij Frytsjam in Twijzel, in de Friese gemeente Achtkarspelen heeft een grote boomwal, die de 2,5 hectare grote kwekerij omzoomt. Op die wal passen heel wat vrolijke lapjes. Stuur ze op of nog beter: breng een bezoekje aan de kwekerij. Er is een pluktuin en een winkel bij! Zie: www.frytsjam.nl

De eerste wildbreisels in de boomwal

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Wildbreivrijplaats in Friesland

  1. Enig, wie komt er in onze tuin iets hangen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>