Wildbreien verovert Goeree-Overflakkee!

Na een succesvolle wildbrei-middag in de Bibliotheek in Ouddorp gaat men nu ook in het Leespunt in Stad aan ‘t Haringvliet aan de slag met Wildbreien.

Wildbreien is de nieuwste rage voor de jeugd, geïnspireerd op het boek ‘Hoe overleef ik ….wildbreien’ van kinderboekenschrijfster Francine Oomen. Het is de bedoeling dat iedereen aan het breien gaat, en dat met deze breisels objecten op straat, zoals een lantarenpaal, hekje, verkeersbord, of iets dergelijks, opgefleurd gaan worden.

De medewerkers van het Leespunt & leden van de Dorpsgroep van Stad aan ‘t Haringvliet organiseren op woensdag 20 april 2011 (vanaf 14:00 uur) een wildbrei-middag voor de jeugd van 8 – 88 jaar in het Leespunt, in verenigingsgebouw het Trefpunt.

Wil je voor het eerst met wol en breinaalden aan de slag of brei je al langer: iedereen is van harte welkom! Graag zelf je eigen breinaalden (nr 3,5/4,4,5/5) meebrengen. Voor wol, inspiratie en iets lekkers wordt gezorgd. Je eigen wol meebrengen mag natuurlijk ook!

Aan het eind van de middag heeft iedereen zijn eerste ‘wildbreisel’ af, en heb je genoeg ideeën om verder aan de slag te gaan. Voor wie alvast meer wil weten over wildbreien: www.wildbreien.nl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>