Een heel groot en wild picknickkleed!

francineoomen.nl.jpg

9 juli aanstaande willen we het picknickkleed afmaken ter plekke OP het wereldrecord picknicken! Zet het in je agenda, neem wat eten en je breiwerk mee, en kom eindelijk van het harde werk genieten op het allermooiste kleed. Op dit moment zitten we tussen de 50 en 60 vierkanten van 40 bij 40 cm groot, allen rood en wit, en prachtig gevarieerd! Tot nu toe iedereen bedankt voor de medewerking al, maar we hebben nog de nodige rollen Hoooked Zpaghetti klaarliggen om door te breien!

2 juni is helaas Hemelvaartdag, dus we willen voorstellen aanstaande donderdag 26 mei en de donderdag erna 9 juni te breien in TOKO MC op het Westergasterrein, komt allen helpen!

En er kwamen veel verzoeken om vaker of andere lokaties te breien, iedereen is van harte welkom zelf een voorstel te doen ergens te breien, mail ons dan de datum, tijd en plek, en we zetten het op de site. Dus: Hou de agenda van de site goed in de gaten om vaker deel te nemen aan het gezellige breien!

Voor meer info kijk op: www.breiwerkwest.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>