Bericht uit (wild) Harlingen!

Beste medewildbreisters.

We hebben net een geweldig evenement gehad in Harlingen: KEIK Harlingen. Kunst Evenement In en om de Kerk, met o.a. een wildbreiroute. We hebben er veel plezier van gehad. Zelfs oudere dames in een verzorgingstehuis hebben heel veel lapjes gebreid die wij dan weer verwerkten tot een lantarenpaaljasje. Dank voor jullie initiatief en hopen op meer “volgelingen”.

Gr. Elly Runia

Secr. Stichting KEIK Harlingen

www.keikharlingen.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bericht uit (wild) Harlingen!

  1. Janine Brijder says:

    Vele mensen hebben , met een brede glimlach , via het pad van breisels de weg naar de kerk gevonden.Wat een leuk idee!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>