Leuven wordt wild!

OPROEP! WILDBREIEN

Wildbreien, urban knitting, … het zijn maar enkele termen die de lading van de nieuwe trend dekken om allerlei zaken in de openbare ruimte in een nieuw jasje te steken. Bomen, hekken lantaarnpalen, slagbomen, standbeelden … het kan allemaal!

Voor onze seizoensopener START! (zaterdag 17 september, Dijleterrassen) zijn we op zoek naar enthousiaste breiliefhebbers die de terrassen mee willen inkleden.

Interesse? Contacteer 30cc@leuven.be met als vermelding ‘wildbreien’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>