Ook Nijmegen wordt wild!

In de Lindenberg, het huis voor de Kunsten in Nijmegen wordt wild gebreid!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ook Nijmegen wordt wild!

  1. Ilse Barmentloo says:

    Prachtig al die paddenstoelen met kabouter.
    In Apeldoorn hangt ook hier en daar een wildbreisel. Ik heb het gezien bij de Apenheul, de grote gorilla bij de entree heeft een heel mooie “armband” om. Zelf ben ik ook begonnen en ga proberen meerdere mensen enthousiast te krijgen. Hartelijke groeten, Ilse/Apeldoorn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>