Wilde lapjes in de aanbieding!

Als grote  fabrikant en importeur  van brei-en haakgarens hebben we in de loop van jaren een omvangrijke collectie opgebouwd van proefbreisels, lapjes met allerlei kleuren, om onze garens aan onze klanten beter te kunnen tonen.  Een aantal van deze breisels willen we  gratis ter beschikking  stellen aan  Urban Knitting projecten.

Als tegenprestatie vragen we om onze bedrijfsnaam Lammy Yarns B.V. of www.lammyyarns.com vermeld te zien op het project en gebruiksrechten van de fotografie. Reacties kunnen worden gestuurd naar  nathalie@lammyyarns.com onderwerp:  URBAN KNTTING

WWW.LAMMYYARNS.COM

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wilde lapjes in de aanbieding!

  1. Whow! Fijn om beginseltjes te ontvangen om zo hier in Noord-Limburg het wildbreien te kunnen introduceren!!!!! Te beginnen bij het versieren van de vlaggenpalen vóór het gemeentehuis hier en daarna de overkapping van de winkelkarretjes bij de supermarkt….. ooooh, ideeën te over!!!

    En als ik binnenkort weer naar West-Afrika kan versier ik daar ook palmbomen in Accra… bij de universiteit of zo…..

    Ik heb er zin in!!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>